Ακολουθείστε μας:
Φίλτρα
Φίλτρα

Συχνές Ερωτήσεις - Επιδότηση eshop ΕΣΠΑ


.Στις δαπάνες που επιδοτούνται, μεταξύ και άλλων, περιλαμβάνεται και η κατασκευή ιστοσελίδας, η κατασκευή eshop, η ανάπτυξη mobile εφαρμογών κλπ. Το ποσοστό της επιδότησης επί το συνολικό κόστος υλοποίησης συνήθως είναι μεταξύ 50% - 90%. Στο pricecheck.gr μπορείτε να δείτε τις τιμές για κατασκευή eshop και να επιλέξετε την κατάλληλη προσφορά για τις ανάγκες σας.

Στο Pricecheck.gr μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη λίστα από καταξιωμένους επαγγελματίες οι οποίοι αναλαμβάνουν την κατασκευή eshop, να συγκρίνετε τιμές και υπηρεσίες, αλλά και να επικοινωνήσετε μαζί τους για παραπάνω πληροφορίες που αφορούν την κατασκευή eshop με επιδότηση ΕΣΠΑ.

. Οι βασικές προδιαγραφές που πρέπει να υποστηρίζει ένα eshop για την ένταξη στην επιδότηση είναι η δίγλωσση λειτουργία, ο responsive σχεδιασμός (να ανταποκρίνεται σωστά σε όλα τα μεγέθη οθονών), η προσβασιμότητα από ΑΜΕΑ με συγκεκριμένα πρότυπα και η ενσωμάτωση ασφαλών τρόπων πληρωμής (=σύνδεση με τράπεζα, PayPal κοκ).

Tο πιο σημαντικό θέμα είναι αυτό της επιλογής σωστού επαγγελματία με γνώση πάνω στις προδιαγραφές του προγράμματος και την εφαρμογή τους στην πράξη. Για την τελική ένταξη στην επιδότηση, γίνονται πολλαπλοί έλεγχοι στην ιστοσελίδα ώστε να βεβαιωθεί η αληθής υποστήριξη των προαπαιτούμενων προτύπων. Η πιο «δύσκολη» διαδικασία είναι αυτή του ελέγχου για την προσβασιμότητα από ΑΜΕΑ, καθώς τα πρωτόκολλα συνεχώς εξελίσσονται και πιθανότατα μέχρι την τελική έγκριση να χρειαστούν μικροαλλαγές στις εφαρμογές του ιστοτόπου σας.

Το σχετικό πρόγραμμα που αναφέρεται στην επιδότηση eshop ονομάζεται «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ». Στοχεύει στην αντιμετώπιση της υστέρησης των ελληνικών επιχειρήσεων στην υιοθέτηση και ενσωμάτωση των σύγχρονων ψηφιακών τεχνολογιών στην παραγωγική τους δραστηριότητα. Υπάρχουν 3 διαφορετικές δράσεις, όπου αφορούν είτε επιχειρήσεις οι οποίες δεν έχουν ακόμα eshop, είτε επιχειρήσεις που ενώ έχουν κάποια στοιχειώδη ηλεκτρονική παρουσία, επιθυμούν να την διευρύνουν, είτε σε ανεπτυγμένες ψηφιακά επιχειρήσεις, οι οποίες επιδιώκουν να υλοποιήσουν ολοκληρωμένες επενδύσεις σε τεχνολογίες αιχμής.