Ακολουθείστε μας:

Γράψε για εμάς / Στείλε μας το άρθρο σου

Αν έχεις μια ιδέα ή ένα άρθρο που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον στους αναγνώστες μας, θέλουμε να το διαβάσουμε και αν είσαι σύμφωνος, να το δημοσιεύσουμε εκ μέρους σου στο blog μας. Δεν χρειάζεται, να περιμένεις για μια ιδέα που θα αναπροσδιορίσει τον κλάδο μας. Απλά σκόπευσε να προσφέρεις στους αναγνώστες μια φρέσκια οπτική σε ένα θέμα που σε κρατάει ξύπνιο το βράδυ.

Εάν από την άλλη είσαι εταιρεία και έχεις να μας ανακοινώσεις μια νέα δουλειά ή project που μόλις ολοκληρώθηκε, ένα νέο προϊόν, υπηρεσία ή ακόμα και μια προσφορά, μην διστάσεις! Συνταξε ένα δελτίο τύπου όσο πιο ολοκληρωμένο γίνεται και στείλε το μας να το δημοσιεύσουμε!

Θα είμαστε ειλικρινείς όμως, το να γράψεις κάτι που θα δημοσιευτεί στο pricecheck.gr απαιτεί δουλειά. Θέλουμε το άρθρο ή το δελτίο τύπου σου να είναι στην καλύτερη μορφή του και να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις, και για αυτό θα σε βοηθήσουμε να το πετύχεις. Για αρχή, μπορείς να διαβάσεις τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές και φυσικά για οποιαδήποτε απορία έχεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Χρήσιμες συμβουλές / Συχνές ερωτήσεις

 • Πόσο μεγάλο πρέπει να έιναι και τι θέμα πρέπει να έχει το άρθο ή το δελτίο τύπου;
 • Το θέμα που θα επιλέξεις θα πρέπει οπωσδήποτε να έγκειται στην θεματολογία του pricecheck.gr, να είναι μοναδικό και γραμμένο από εσένα. Θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 500 λέξεις, ενώ δεν υπάρχει όριο για το πόσο μεγάλο μπορεί να είναι. Δεν είναι υποχρεωτικό να επισυνάψεις φωτογραφία καθώς μπορούμε να την προσθέσουμε εμείς, αν όμως επιλέξεις να μας στείλεις και μια φωτογραφία θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι έχεις κάθε δικαίωμα δημοσίευσης της φωτογραφίας και αυτή δεν αποτελεί ιδιοκτησία τρίτου προσώπου.

  Σου δίνουμε μερικές ιδέες για το με τι μπορεί να είναι σχετικό το περιεχόμενο σου:
  • - Άρθρο σχετικά με την θεματολογία υπηρεσιών internet
  • - Δελτίο τύπου μιας νέας ιστοσελίδας ή project που ολοκληρώθηκε πρόσφατα
  • - Ανακοίνωση μιας νέας υπηρεσίας ή προσφοράς που είναι σε θέση να προσφέρει η εταιρεία σου
 • Είναι σίγουρο ότι θα δημοσιευτεί το άρθρο μου και πόσες ημέρες χρειάζεται η διαδικασία της δημοσίευσης;
 • Για να δημοσιεύτει το άρθρο σου πρέπει να γίνει εκτενής έλεγχος από την ομάδα μας ότι πληρεί τις απαράιτητες προϋποθέσεις. Υπάρχει περίπτωση να λάβεις εκτενή σχόλια από την ομάδα μας για αναθεωρήσεις ή ακόμα και να απορίψουμε το άρθρο σου. Αν δεν είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις, πριν ξεκινήσεις να γράψεις, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας με την περίληψη του άρθρου σου και να σε ενημερώσουμε σχετικά με την δημοσίευση του.

  Συνήθως η διαδικασία παίρνει περίπου 3 - 5 ημέρες. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η δημοσίευση, μαζί θα δημοσιευτούν και τα στοιχεία όνομα, επώνυμο και ιστοσελίδα του συγγραφέα (το τηλέφωνο, το email και η ιδιότητα του συγγραφέα δεν δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση).
 • Τι θα κερδίσω αν σας στείλω κάποιο άρθρο ή δελτίο τύπου;
 • Το να μας στείλεις ένα άρθρο ή δελτίο τύπου είναι επιβραβευτικό και για εσένα! Μερικά από τα οφέλη που θα έχεις είναι:
  • Visibility
   Το άρθρο σου θα εμφανιστεί στην αρχική σελίδα του pricecheck.gr, στην σελίδα παράθεσης άρθρων/δελτίων τύπου, καθώς και μέσου του RSS Feed μας σε όποιες ιστοσελίδες αναδημοσιεύουν μέρος των άρθρων μας!
  • Backlinks
   Το άρθρο σου μπορεί να εμπεριέχει έως και 2 backlinks προς την σελίδα σου, τα οποία θα είναι do-follow links, δίνοντας το απαραίτητο credibility στα μάτια της Google και λοιπών μηχανών αναζήτησης.
  • Google Discover
   Το pricecheck.gr έχει ευρετηριαστεί και τα άρθρα του εμφανίζονται στο google discover σε κινητά με Android, με πολύ υψηλό CTR, καθώς εμφανίζεται σε απόλυτα στοχευμένο κοινό. Συνεπώς, το άρθρο σου θα εμφανιστεί απευθείας στο Google Discover με ότι αυτό συνεπάγετε.
  • Google Index
   Δεδομένου ότι η Google ευρετηριάζει μόλις μέσα σε μερικές ώρες το κάθε άρθρο του pricecheck.gr, οποιοδήποτε σύνδεσμο (backlink) έχεις μέσα στο άρθρο σου, αυτόματα θα κάνει trigger και την ευρετηρίαση του δικού σου σύνδεσμου (δεδομένου ότι ο ιστότοπος σου πληρεί τις προϋποθέσεις που ορίζει η Google). Παράλληλα, αν το άρθρο σου ευρετηριααστεί σε υψηλή θέση στην Google, θα έχει και περισσότερες οργανικές επισκέψεις.
  Σημείωση: Φυσικά σε περίπτωση που δεν δημοσιεύσουμε το άρθρο σου, δεν θα έχεις κανένα τα παραπάνω οφέλη.

Αποστολή άρθρου ή δελτίου τύπου

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλεις το περιεχόμενο που ετοίμασες για εμάς.

Στοιχεία Αιτούντος

Το πεδίο αυτό είναι υποχρεωτικό!

Το πεδίο αυτό είναι υποχρεωτικό!

Εισάγετε ένα έγκυρο τηλέφωνο!

Εισάγετε το URL!

Το πεδίο αυτό είναι υποχρεωτικό!

Το πεδίο αυτό είναι υποχρεωτικό!

Πληροφορίες σχετικά με το άρθρο / δελτίο τύπου

Το πεδίο αυτό είναι υποχρεωτικό!

Το πεδίο αυτό είναι υποχρεωτικό!

Το πεδίο αυτό είναι υποχρεωτικό!