Ακολουθείστε μας:

Το pricecheck είναι η πρώτη μηχανή αναζήτησης υπηρεσιών internet (domain names, web hosting, κατασκευή ιστοσελίδων) στην Ελλάδα. Πρακτικά, είναι ένας κατάλογος των επαγγελματιών και εταιρειών που προσφέρουν υπηρεσίες internet, ο οποίος σας επιτρέπει να βρείτε εύκολα και άμεσα τις υπηρεσίες που αναζητάτε στις τιμές που θέλετε!

Στο pricecheck μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες για κατοχύρωση και ανανέωση domain name, υπηρεσίες web hosting (φιλοξενίας) για τον ιστότοπό σας, αλλά και για την κατασκευή ιστοσελίδων. Μπορείτε δηλαδή να βρείτε τις υπηρεσίες που χρειάζονται συνολικά και εξαρχής για τη δημιουργία ιστοσελίδων και για τη δημιουργία της online επιχείρησης σας!

Οι υπηρεσία εύρεσης και σύγκρισης υπηρεσιών internet του pricecheck είναι δωρεάν! Μπορείτε να πλοηγηθείτε ανά πάσα στιγμή στο pricecheck.gr ελεύθερα και να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης υπηρεσιών και σύγκρισης τιμών εντελώς δωρεάν, χωρίς περιορισμούς.

Το pricecheck είναι η πρώτη πλήρης μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών για υπηρεσίες internet. Σε πρώτη φάση, αυτό που προσφέρει η μηχανή είναι να σας παρέχει άμεσα, εύκολα και δωρεάν πληροφορίες για τις εταιρείες και τους επαγγελματίες που μπορούν να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες που αναζητάτε και να δείτε τις τιμές τους. Κατόπιν, εσείς επιλέγετε την εταιρεία ή τον επαγγελματία που σας ταιριάζει, και μέσω της καταχώρησής τους στην πλατφόρμα του pricecheck.gr μπορείτε να έρθετε σε άμεση επαφή μαζί τους.

Οι καταχωρημένες υπηρεσίες που παρατίθονται στο www.pricecheck.gr συγκεντρώνουν συνοπτικά σε μια λίστα όλες τις αναγκαίες λεπτομέρειες και πληροφορίες που χαρακτηρίζουν την συγκεκριμένη υπηρεσία (π.χ. υπηρεσίες web hosting) και προβάλλουν ευκρινώς και κατανοητά αν αυτές παρέχονται από την κάθε εταιρεία ή επαγγελματία μέσω μιας απλής οπτικής σήμανσης.

Παράλληλα, προβάλλουν ευκρινώς την τιμή χρέωσης που παρέχει η εταιρεία και διαθέτουν κουμπί για Λεπτομέρειες, που σας οδηγεί άμεσα στον ανάλογο ιστότοπο της εταιρείας ή του επαγγελματία για περισσότερες πληροφορίες και περαιτέρω επικοινωνία. Με την "έξυπνη" αναζήτησηση υπηρεσιών μέσω φίλτρων στο pricecheck, έχετε όλες τις πληροφορίες και τον τρόπο επικοινωνίας για κάθε εταιρεία σε ένα σημείο, στο λεπτό!

Η εγγραφή εταιρειών και επαγγελματιών υπηρεσιών internet στην pricecheck.gr είναι άμεση και δωρεάν, χωρίς καμία δέσμευση και υποχρέωση! Απλώς συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στη Φόρμα Εγγραφής που βρίσκεται εδώ και σύντομα ένας εκπρόσωπος της pricecheck θα επικοινωνήσει μαζί σας για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας.

Η Γνωσιακή Βάση περιέχει βασικές πληροφορίες για τις κατηγορίες υπηρεσιών internet που βρίσκετε στην στη μηχανή αναζήτησης της Pricecheck (δηλαδή domain name, web hosting, κατασκευή ιστοσελίδας), και επεξηγήσεις βασικών όρων. Είναι οι αντίστοιχες “Συχνές Ερωτήσεις” των υπηρεσιών. Είναι ένα εργαλείο που σας προσφέρουμε, με σκοπό να λυθούν τυχόν απορίες σας και να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για την επικοινωνία σας με την εταιρεία ή τον επαγγελματία που θα επιλέξετε.