Ακολουθείστε μας:
Φίλτρα
Φίλτρα

Συχνές Ερωτήσεις - Ενοικίαση eshop ή συνδρομητικό eshop


Η ενοικίαση eshop κοστίζει μόνο μερικές δεκάδες ευρώ και μπορείτε να πληρώνετε με τον μήνα.

Σίγουρα με τόσο χαμηλό κόστος έχετε μόνο να βγείτε κερδισμένοι, καθώς το ρίσκο είναι ελάχιστο. Η ενοικίαση eshop είναι μια λύση για να ξεκινήσει κάποιος την διαδικτυακή παρουσία και να κάνει Online πωλήσεις.

Στην περίπτωση της ενοικίασης eshop, νοικιάζετε ένα έτοιμο λογισμικό με συγκεκριμένες λειτουργίες, που όμως είναι ξεκάθαρες και τις γνωρίζετε εξ αρχής. Στην περίπτωση κατασκευής eshop, τότε το ηλεκτρονικό κατάστημα προγραμματίζεται ακριβώς όπως οι δικές σας ανάγκες το απαιτούν. Συνεπώς, η ενοικίαση eshop είναι μια πολύ καλύ λύση να ξεκινήσει κάποιος και μελλοντικά όταν δεν τον καλύπτουν οι ανάγκες να κατασκευάσει το δικό του eshop.

Η απάντηση έχει να κάνει καθαρά με το προσφέρόμενο πακέτο ενοικίασης της κάθε εταιρείας. Συνήθως όμως είναι εφικτό να έχετε δικό σας domain ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη αναγνωρισημότητα του ονόματος της εταιρείας σας.

Συνήθως μπορείτε και μόνο για ένα μικρό διάστημα, για παράδειγμα μόνο ένα μήνα. Όμως όσο μεγαλύτερο είναι το διάστημα, τόσο πιο οικονομική θα είναι η συνολική τιμή για όλους τους μήνες.