Ακολουθείστε μας:
Φίλτρα
Φίλτρα

Συχνές Ερωτήσεις - Διαχείριση Social Media


Η διαχείριση social media κοστίζει από μόλις μερικές δεκάδες ευρώ τον μήνα έως και πολύ περισσότερα. Συνήθως για να ξεκινήσει όμως κάποια εταιρεία τα πρώτα βήματα, το κόστος παραμένει στα χαμηλά επίπεδα. Το κόστος διαχείρισης social media εξατομικεύεται πλήρως, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες της επιχείρησης και τις ιδιαιτερότητές της.

Το pricecheck.gr σας παραθέτει όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες που προσφέρουν Ελληνικές εταιρείες, ώστε να επιλέξετε ποιες ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες. Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε είτε μηνιαίο πλάνο διαχείρισης Social Media, είτε κάποιο πακέτο digital marketing ή υπηρεσίες διαχείρισης Social Media «on demand».

Σίγουρα μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας μόνοι σας την διαχείριση social media ή μέσω ενός συνεργάτης «in house», ωστόσο έτσι δεν μπορείτε να διασφαλίσετε ότι ο/η υπάλληλος θα είναι πάντα επαρκώς επιμορφωμένος και θα ακολουθεί όλες τις νέες τάσεις και trends, τα οποία ειδικά στην διαχείριση των Social Media, διαρκώς ανανεώνονται. Επιλέγοντας έναν συνεργάτη ή μια εταιρεία για την διαχείριση των Social Media, είστε σίγουροι ότι θα έχετε πάντα πρόσβαση σε νέες τεχνολογίες και εργαλεία, για την Online στρατηγική σας.

Αν σας ενδιαφέρουν οι μακρυχρόνιες πωλήσεις, τότε σίγουρα το Facebook θα είναι πιο φτηνό μέσο. Στο facebook ο επισκέπτης βλέπει την διαφήμιση επειδή έχει το ενδιαφέρον του είδους που προσφέρεται, αλλά δεν έχει απαραίτητα εκείνη την χρονική στιγμή την διάθεση αγορας. Αν σας ενδιαφέρουν οι άμεσες και περιοδικές πωλήσεις (πχ. γι την περίοδο των Χριστουγέννων) τότε - αν και πιο ακριβό - το google ads έχει μεγαλήτερη απήχηση. Η διαφήμιση στην google θα εμφανιστεί στον υποψήφιο πελάτη όταν αυτός αναζητήσει το προϊόν σας, οπότε και έχει πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα άμεσης πώλησης.

Αν αξίζει να επενδύσετε για κάτι στην παρουσία σας Online στα social media, αυτά είναι στη διαχείριση Instagram, διαχείριση Facebook, TikTok και γενικότερα στην διαχείριση των εταιρικών σας Social Media, ώστε όλες οι ενέργειες σας να συμβάλλουν στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας σας και φυσικά στην αύξηση των πωλήσεων σας.