Ακολουθείστε μας:

Δωρεάν web hosting στην Ελλάδα

Δωρεάν web hosting στην Ελλάδα

Σκέφτεστε να κατασκευάσετε ιστοσελίδα και ψάχνετε για δωρεάν web hosting στην Ελλάδα;

Ψάχνετε δωρεάν web hosting στην Ελλάδα ? Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά εμείς θα προσθέσουμε κάτι ακόμα για να είναι ακόμα πιο δύσκολο να είναι αληθινό! Δωρεάν web hosting στην Ελλάδα και μάλιστα σε premium servers!

Υπάρχει δωρεάν web hosting στην Ελλάδα;

Σίγουρα αν κάποιος ψάξει στο Google με την φράση κλειδί ‘δωρεάν web hosting στην Ελλάδα’ θα βρει πολλές επιλογές. Όρκο δεν παίρνουμε, αλλά σε κάθε μία από αυτές συνήθως υπάρχει και μια παγίδα (catch).

Υπάρχουν αρνητικά στο δωρεάν web hosting;

Κάποιες από τις συνηθέστερες τακτικές όταν κάποιος μας δίνει δωρεάν φιλοξενία είναι οι εξής:

  • Δωρεάν για μια δοκιμαστική περίοδο μόνο
  • Η ιστοσελίδα μας θα έχει διαφημίσεις που δεν μπορούμε να ελέγχουμε εμείς
  • Οι server θα είναι αδύναμοι, υπερφορτωμένοι με αποτέλεσμα να έχει αργή ανταπόκριση η σελίδα μας, καθώς εκεί μπαίνουν όλοι οι δωρεάν πελάτες
  • Δεν υπάρχει καθόλου support, με αποτέλεσμα όταν πέφτει η ιστοσελίδα μας να μην μπορούμε να κάνουμε τίποτα

Η λίστα με τα αρνητικά των δωρεάν web hosting θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερη, αλλά ο σκοπός μας δεν είναι αυτός. Αντιθέτως, σε αυτό το άρθρο θέλουμε να αναδείξουμε το ότι υπάρχουν πολλές επιλογές με δωρεάν web hosting που δεν έχουν κανένα από τα παραπάνω μειονεκτήματα και μάλιστα στην Ελλάδα!

Είναι υποχρεωτικό το domain name;

Φυσικά για να δημοσιεύσετε την πρώτη σας ιστοσελίδα, δεν αρκεί να την κατασκευάσετε (ή κάποιος φίλος για εσάς) αλλά θα χρειαστείτε και ένα domain name. Το domain name είναι υποχρεωτικό και είναι κάτι που θα έχετε το 100% των δικαιωμάτων χρήσης του εσείς. Σε περίπτωση που η ιστοσελίδα σας έχει επιτυχία και θα συνεχίσει να υπάρχει για χρόνια, το να είσαι ο νόμιμος ιδιοκτήτης του domain name εγγυάται ότι αυτή η διεύθυνση θα συνεχίζει να έχει την δική σας ιστοσελίδα.

Αφού λοιπόν θα χρειαστείτε ένα domain name, γιατί να μην το κατοχυρώσετε από μια εταιρεία που μαζί με κάθε κατοχύρωση ή ανανέωση domain name σας δίνει παράλληλα και δωρεάν φιλοξενία της ιστοσελίδας σας! Ναι, δωρεάν web hosting στην Ελλάδα μάλιστα, που ισχύει για όση διάρκεια έχετε το domain name, χωρίς να προβάλλονται διαφημίσεις στην ιστοσελίδα σας, σε γρήγορους premium servers και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις σε datacenter στην Ελλάδα με Ελληνική IP και με support που θα είναι εκεί να σας βοηθήσει σε ότι χρειαστείτε τόσο με το domain name αλλά και με το web hosting.

Η κατοχύρωση ή ανανέωση του domain name είναι κάτι το οποίο πέρα από απαραίτητο για να έχετε μια ιστοσελίδα είναι και πολύ οικονομικό, με τις περισσότερες εταιρείες να προσφέρουν λύσεις με λιγότερο από 20.00€ με διάρκεια 2 ετών. Αν σε αυτό προσθέσουμε και το δωρεάν πακέτο φιλοξενίας τότε σίγουρα μιλάμε για την πιο value for money περίπτωση η οποία αναμφισβήτητα έχει μόνο θετικά.

Τι γίνεται αν έχω ήδη domain name;

Σε περίπτωση που έχετε ήδη domain name, τότε συνήθως ισχύει το ίδιο, δηλαδή με την ανανέωση σας προσφέρουν και δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδας.

Που μπορώ να βρω εταιρείες που προσφέρουν δωρεάν web hosting στην Ελλάδα;

Οπότε το μόνο που σας μένει είναι να επιλέξετε μια από τις εταιρείες που προσφέρουν δωρεάν web hosting. Αυτό φροντίσαμε να σας το κάνουμε όσο πιο εύκολο γίνεται. Απλά επισκεφτείτε την αντίστοιχη επιλογή από της υπηρεσίες Pricecheck.gr με τις εταιρείες που προσφέρουν κατοχύρωση ή ανανέωση domain name και επιλέξτε το φίλτρο ‘δωρεάν web hosting’ ώστε να δείτε τα αποτελέσματα που σας ενδιαφέρουν. Αν σε αυτό χρειαστείτε βοήθεια, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα από την φόρμα επικοινωνίας.