Ακολουθείστε μας:

Διαφήμιση στο τικ τοκ

Διαφήμιση στο τικ τοκ

Το πλέον αποδοτικό new entry θα λέγαμε στον χώρο της διαφήμισης στο internet, είναι η προώθηση στο τικ τοκ!

Τι είναι το τικ τοκ;

Το new entry θα λέγαμε στον χώρο της διαφήμισης στο internet είναι η προώθηση στο τικ τοκ. Το τικ τοκ παρέχει πλέον λύσεις για επιχειρήσεις, ωστόσο παρόλο που είναι πλέον μεγάλο Trend στον χώρο του Digital Marketing, έχει ορισμένες ιδιαιτερότητες: Οι εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως του TikTok, αφορούν την ηλικιακή ομάδα των γεννηθέντων από το 1990 ως το 2010, συνεπώς αντιλαμβάνεστε ότι οι δυνητικοί πελάτες και το αγοραστικό ενδιαφέρον που μπορεί να αποκτηθεί μέσω διαφήμιση στο TikTok, δεν ταιριάζει σε όλες τις επιχειρήσεις.

Πότε είναι αποδοτική η διαφήμιση στο τικ τοκ;

Αυτό που θα πρέπει να κρατήσετε υπόψη για την διαφήμιση στο τικ τοκ είναι, ότι κατά κανόνα ωφελεί στην οικειοποίηση του Brand σας. Με πιο απλά λόγια βοηθά στο να γνωρίσει κάποιος την επωνυμία σας, και να αποκτηθεί σε βάθος χρόνου μια αίσθηση ασφάλειας για το Brand σας. Γεγονός καθόλου αμελητέο καθώς ζούμε στην εποχή του Branding. Την εποχή δηλαδή που εμπιστευόμαστε γνωστά ονόματα για κάθε τι στην καθημερινότητα μας.

Σύγκριση με αλλους τρόπους διαφήμισης

Η μελέτη των στατιστικών επισκεψιμότητας θα λέγαμε ότι δεν είναι τόσο εξελιγμένη όσο αυτή του Facebook, σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορούν τα παρεχόμενα εργαλεία της εφαρμογής να θεωρηθούν αμελητέα. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για «νέο» ηλικιακά κοινωνικό δίκτυο, το οποίο διαρκώς αναπτύσσεται.

Που θα βρω συνεργάτη να με ενημερώσει αναλυτικότερα;

Για να ενημερωθείτε αναλυτικότερα και να δείτε αν αυτός ο τρόπος διαφήμισης ταιριάζει στις ανάγκες σας αλλά και μια εκτίμηση από την απόδοση, μπορείτε να επιλέξετε μια από τις εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες διαφήμισης στο ίντερνετ πατώντας εδώ.